Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curs autorizat competente digitale - online

0 stars: 0.00 din 0 pareri

550 lei Lei
Brand
ANEODEi
Cod produs
1.1
Out Of stock
Descriere
Cursul este prezentat in cel mai actual format educational in care cursantii, inclusi in grupe mixte, se obisnuiesc cu metodele de lucru: remote (lucru la distanta), video conferinte, etc.

Cursul este prezentat pe un panou care include ultima tehnologie in materie si care sustine o stransa legatura intre profesor si cursanti
Cursul de Operator Calculator- Initiere iti asigura toate notiunile necesare, in ceea ce priveste folosirea calculatorului.

Un operator de calculator trebuie sa stie sa faca anumite setari ale calculatorului, sa foloseasca sistemele de stocare, sa stie sa faca o arhivare.
Pe langa toate acestea, cursul iti arata cum sa folosesti casuta de e-mail si sa faci navigare pe internet protejandu-ti datele personale.
Dupa ce ai invatat in a folosi calculatorul inveti Word, Excel si Power Point la nivel de initiere ( nivel de baza ) astfel ca vei sti sa lucrezi cu aceste aplicatii in domenii in care acest nivel este suficient.

90% din joburi necesita competente digitale certificate. La noi inveti si iti iei si diploma.
Cursul impreuna cu diploma recunoscuta te duc sigur la un job din tot mai multe domenii in care tehnologizarea este prezenta, precum intr-o receptie HORECA, intr-o casierie (ex.metrou), in magazine si supermarket-uri, intr-o clinica si multe, multe alte domenii.
Daca vrei mai mult, vrei sa cresti profesional te asteptam si la cursul de avansat.

Pentru cursantii care se inscriu online: trebuie sa stie sa acceseze e-mailul si sa aiba instalat pe calculator Windows 10 si Microsoft Office 2016, ideal versiunea 2019.

Structura cursului se parcurge prin metode specifice predarii online.

Pentru orice neclaritate se lucreaza cu share si explicatii personalizate si individuale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura