Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curs ECDL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1500 lei Lei
Brand
Aneodei
Cod produs
9
Out Of stock
Descriere
Certificarile ECDL Profil Start BAC si ECDL Profil BAC se adreseaza elevilor care doresc sa echivaleze proba de Competente digitale din cadrul Bacalaureatului National cu Permisul ECDL si au aceeasi recunoastere internationala si valabilitate nelimitata ca oricare alt tip de certificare ECDL.

Programa pentru evaluarea competentelor digitale le permite elevilor sa sustina examenele in vederea obtinerii certificatului ECDL incepand cu clasa a IX-a putand sa finalizeze la sfarsitul clasei a X-a o data cu materia parcursa in cadrul orelor de TIC din programa scolara.

Permisul ECDL PROFIL START BAC se obtine in urma promovarii a 4 module fixe obligatorii si se obtine titulatura “utilizator avansat”: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar.

Permisul ECDL PROFIL BAC se obtine in urma promovarii a 6 module fixe obligatorii si se obtine titulatura “utilizator experimentat”: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar, Baze de date, Prezentari.

Pretul include pregatirea, manualele si toate taxele ECDL. Plata se poate face in 2 transe.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura